#digikuntoPro valmennuksissa digikunto korkeammalle tasolle

Tammikuussa 2018 startataan DigiCoach hankkeen tiimoilta uusi valmennuskokonaisuus, jonka tavoitteena on nostaa Kanta-Hämeen alueen pk-yritysten digikuntoa korkeammalle tasolle. Valmennus kokonaisuus on suunnattu yrityksille, jotka jo käyttävät liiketoiminnassaan aktiivisesti digitaalisia palveluita eli ovat Digikehittyjiä. Aikaisempi #digikunto valmennus oli monelle osallistuneelle yritykselle tärkeä osa digitaalisen liiketoimintaosaamisen edistämisessä. Nyt on aika siirtyä seuraavalle tasolle ja myös suunnata katseet […]

Hakukone, uhka vai mahdollisuus?

Kesälaitumilta koottiin jälleen lauma kasaan. Alkuun muisteltiinkin, mitkä ne omat työtehtävät olikaan. Pari uutta kasvoa saatiin mukaan ja tutustuttiin. Muisteltiin myös hieman mennyttä kesää kertomalla parhaita asioita. Päivää jatkettiin muistelemalla, mikä kevään valmennuskerroissa oli tärkein oivallus ja mitä jäätiin kaipaamaan. Google Analytics nousi esille tärkeänä mittarina omien palveluiden seuraamisessa.

Internetmarkkinoinnin huumaa

Juhannus vietetty tahoillaan ja lomakausi lähenee! Kesäkuun kahdessa erillisessä valmennuksessa käsiteltiin internetmarkkinointia. Uutena tuttavuutena matkailun ryhmälle esiteltiin kouluttaja Ilkka Kauppinen, jonka innostuneisuus otettiin avosylin vastaan. Valmennuskerroissa toteutettiin myös uusia työskentelytapoja, kun ideoivia tehtäviä työstettiin pienryhmätöinä. Iloinen puheensorina ja motivoituneisuus tuotti toistaankin upeampia lopputuotoksia.

digikunto-,konversio

#digikunto aikaa todellisen Internet-markkinoinnin vietetään 14-15.6.2016 #hamk issa

Tähän on tultu. Internet-markkinointi ei ilman tavoitteita ja kohderyhmittäisiä toimenpiteitä tuota tulosta. Mitäs sitten tapahtuu,  jos tavoitteiden mittaaminen puuttuu tai sitä tehdään, muttei tuloksia osata tulkita? No se selviää Internet-markkinointi II #digikunto valmennuspäivässä, jossa syvennytään mm. Google Analytics  ja Adwords työvälineen tehokäyttöön.

Starttipäivän tunnelmia

Digikunto-valmennusohjelman starttipäivä kokosi yhteen innostuneen ryhmän, joilla kaikilla oli yhteinen selkeä tavoite: oppia  hyödyntämään ja kehittämään paremmin digitaalisia menetelmiä. Valittujen joukko koostuu matkailun sekä valmistavan teollisuuden alojen yrityksistä.

Tervetuloa digikunnon kohottajaksi!

On ilo toivottaa koko 27 pk-yrityksen joukko mukaan kohottamaan digikuntoa! Treeniryhmä valikoitui 40 hakijan joukosta. Kuntokampanja on ainutlaatuinen, sillä tässä laajuudessa moista ei tiettävästi ole aikaisemmin toteutettu Suomessa. 12.5. starttipäivän ohjelmaan kuuluu mm. Digikunto-alustus, starttivaiheen digikuntotestin tulosten luovutus ja digityökalujen käyttöönotto. Tervetuloa!