#digikuntoPro valmennuksissa digikunto korkeammalle tasolle

Tammikuussa 2018 startataan DigiCoach hankkeen tiimoilta uusi valmennuskokonaisuus, jonka tavoitteena on nostaa Kanta-Hämeen alueen pk-yritysten digikuntoa korkeammalle tasolle. Valmennus kokonaisuus on suunnattu yrityksille, jotka jo käyttävät liiketoiminnassaan aktiivisesti digitaalisia palveluita eli ovat Digikehittyjiä.

Aikaisempi #digikunto valmennus oli monelle osallistuneelle yritykselle tärkeä osa digitaalisen liiketoimintaosaamisen edistämisessä. Nyt on aika siirtyä seuraavalle tasolle ja myös suunnata katseet kansainväliseen liiketoimintaan #digikuntoPro valmennuksessa.

Ilmoittautuminen valmennusohjelmaan lähti erittäin vilkkaasti liikkeelle marraskuun lopussa. Tämä kertoo sen että yritykset haluavat kehittää omaa digiosaamistaan. Valmennus kokonaisuus ja koulutuspäivien teemat ovat myös selkeästi tulleet tarpeeseen, kun yritykset ilmoittautuvat innolla mukaan.

Digitaalisuus tuo yrityksille paljon mahdollisuuksia ja jotta yritykset voivat näitä mahdollisuuksia hyödyntää tulee heillä olla myös ymmärrys omien asiakkaiden verkko käyttäytymisestä, sekä tarjolla olevista mahdollisuuksista ja palveluista. Verkko on täynnä ilmaisia sovelluksia ja palveluita, mutta osaamista voi myös ostaa ammattilaisilta. Riippumatta siitä tehdäänkö asiat itse yrityksen sisällä vai ostetaanko ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, on tärkein asia ymmärrys digitaalisesta liiketoiminnasta. Digitaalisen maailman muuttuessa hurjaa vauhtia jatkuvasti, on kouluttautuminen ja uuden tiedon hakeminen myös erittäin keskeisessä roolissa.

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy oli vetämässä ensimmäisen valmennuskokonaisuuden ja tulee nyt jatkamaan Kanta-Hämeen pk-yritysten kanssa #digikuntoPro valmennuksessa. Kirsi Mikkolan omistama asiantuntija yrityksen tavoitteena on edistää digitaalisen liiketoiminnan edistämistä koko Suomessa. Nyt saamme näiltä asiantuntijoilta konkreettista apua ja vinkkejä, jotta saamme Kanta-Hämeen yritykset verkossa paremmin näkyviin. Näin yritykset voivat kasvattaa omaa liiketoimintaansa ja yhdessä lisäämme myös alueen tunnettavuutta.

Yrityksen digikunto ei voi koskaan olla liian korkea! ')}

Sharing is caring!

Posted in Uncategorised and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .