Hakukone, uhka vai mahdollisuus?

Kesälaitumilta koottiin jälleen lauma kasaan. Alkuun muisteltiinkin, mitkä ne omat työtehtävät olikaan. Pari uutta kasvoa saatiin mukaan ja tutustuttiin. Muisteltiin myös hieman mennyttä kesää kertomalla parhaita asioita. Päivää jatkettiin muistelemalla, mikä kevään valmennuskerroissa oli tärkein oivallus ja mitä jäätiin kaipaamaan. Google Analytics nousi esille tärkeänä mittarina omien palveluiden seuraamisessa.

Aamun asiantuntijaosuudessa otettiin haltuun päivän termit haltuun hakukoneoptimointiin liittyen. Päivän aikana käytiin läpi optimointiin vaadittavien avainsanojen ja otsikoinnin merkitystä. Aihe herätti osallistujissa paljon keskusteluja, jolloin aiheeseen päästin jatkuvasti syvemmälle.

Iltapäivän työpajoissa päästiin työteon makuun. Osallistujat päivittävät yrityksensä tiedot hakuun Google Busineksen kautta sekä työstämään Google AdWordsin kautta uutta mainoskampanjaa.

Rahoittajan ominaisuudessa Minna Takala Hämeen liitosta kävi kertomassa kahdesta erilaisesta rahoitusinstrumentista. Tekesiltä on mahdollisuus hankkia mm. kahta erilaista rahoitusta. Digiboosti-rahoituskampanja tarjoaa rahoitusta ja apua liiketoiminnan digitalisoimiseen. Uudistumis- ja kasvuhaluiset ja pk-yritykset voivat palkata digiosaajia tehostamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä digitaalisuuden keinoin. Innovaatioseteleillä on mahdollisuus ostaa asiantuntijapalveluita niitä tarjoavilta tahoilta 5000€ arvosta. Erityisesti mikroyrityksille ja pk-yrityksille tarkoitettu innovaatioseteli otetaan käyttöön kokeiluluonteisesti syys-lokakuussa.

Näihin tunnelmiin päätetiin kesälaitumien jälkeen, syyskuun alussa diggaillaan jälleen!

Tutustu tarkemmin Tekesin tarjoamiin ratkaisuihin:

http://www.tekes.fi/nyt/uutiset-2016/innovaatioseteli-kokeiluna-kayttoon-syksylla/

http://www.tekes.fi/ohjelmat-ja-palvelut/kampanjat/digiboosti/

Sharing is caring!

Posted in Uncategorised and tagged , , , .