Internetmarkkinoinnin huumaa

Juhannus vietetty tahoillaan ja lomakausi lähenee!

Kesäkuun kahdessa erillisessä valmennuksessa käsiteltiin internetmarkkinointia. Uutena tuttavuutena matkailun ryhmälle esiteltiin kouluttaja Ilkka Kauppinen, jonka innostuneisuus otettiin avosylin vastaan. Valmennuskerroissa toteutettiin myös uusia työskentelytapoja, kun ideoivia tehtäviä työstettiin pienryhmätöinä. Iloinen puheensorina ja motivoituneisuus tuotti toistaankin upeampia lopputuotoksia.

image3

Uuden oppiminen on aina innostavaa ja kantaa hedelmää myös valmennuskertojen jälkeen. Asettuminen asiakaan näkökulmaan avaa usein uusia ajatuksia esimerkiksi omien nettisivujen sisällöstä ja selkeydestä. On hyvä välillä kuunnella käyttäjän kommentteja, sillä usein itse helposti sokaistuu omalle tekemiselleen. Oman yrityksen toiminta on niin itsestään selvää ja onkin tarpeellista välillä miettiä, välittyykö haluttu viesti myös asiakkaalle.

image2

Yritykset tutustuivat välitehtävinä eli ns. kotitehtävinä ländäreihin, onnistuneisiin internetmarkkinoinnin kampanjoihin sekä selvitettiin omien kotisivujen kävijämääriä. Elokuulle välitehtävänä on miettiä kotisivuille kehitysideoita ja konkreettisia ideoita parempaan tehokkuuteen.

Kesälaitumille kirmataan odottavissa tunnelmissa ja elokuussa palataankin hakukoneoptimoinnin pariin. Aurinkoista kesää kaikille ja muistakaahan myös rentoutua digi-innostuksen pyörteissä!

Sharing is caring!

Posted in Uncategorised.