#digikunto aikaa todellisen Internet-markkinoinnin vietetään 14-15.6.2016 #hamk issa

digikunto-,konversioTähän on tultu. Internet-markkinointi ei ilman tavoitteita ja kohderyhmittäisiä toimenpiteitä tuota tulosta. Mitäs sitten tapahtuu,  jos tavoitteiden mittaaminen puuttuu tai sitä tehdään, muttei tuloksia osata tulkita? No se selviää Internet-markkinointi II #digikunto valmennuspäivässä, jossa syvennytään mm. Google Analytics  ja Adwords työvälineen tehokäyttöön.

Valmennuspäivien aikan opitaan keinoja, joilla kotisivujen ja verkkokaupan konversiota voidaan nostaa, kuinka asiakkaan luottamusta ostamaan voidaan kasvattaa ja kuinka asiakaskokemusta verkkosivuilla voidaan rikastustuttaa sekä mitä käytännön tapoja on hyödyntää mobiilimarkkinointia.

Päivään mahtuu myös runsaasti yksilö, pari- ja ryhmätehtäviä, joissa sovelletaan opittua käytäntöön.

Ryhmän I matkailua vetää Ilkka ja ryhmä II valmistavateollisuus parissa työskentelee Kirsi.

 

Sharing is caring!

Posted in Uncategorised and tagged , , , .