Internet-markkinoinnilla käynnistetään kesäkuun valmennukset!

Mietitkö miten saisit lisää maksavia asiakkaita kotisivuille tai verkkokauppaasi? Kesäkuun #digikunto valmennuksissa Internet-markkinointi I ja Internet-markkinointi II keskitytään ostavien asiakkaiden hankkimiseen kustannustehokkaasti verkossa.

Aloitetaan segmentoinnista ja tavoitteista sitten jatketaan työvälineisiinDigikunto-internet-markkinointi-valmennus

Valmennuspäivänä keskitytään asiakkaiden segmentoinnin merkitykseen, tavoitteiden asetantaan  ja pohditaan muumuassa osataanko tavoitteet asettaa riittävän korkealle? Pohdinnan jälkeen nostetaan esiin mittaamisen merkitys sekä merkitykselliset työkalut intenet-markkinoinnin toteuttamiseen. Näitä työvälineitä ovat muun muassa hakukonemarkkinointi, displaymarkkinointi, sosiaalinen media, sähköinen suoramarkkinointi, kotisivut, ländärit  ja näiden yhdistelmät.

Valmennuspäivä sujuu myös mukavasti yhteistoiminnallisesti ryhmätöiden parissa, joissa etsitään tapoja ja keinoja uusasiakashankintaan, liidien keräämiseen ja asiakkaidenkoukuttamiseen“.

Uskon, että meille tulee oikein antoisat valmennuspäivät. 2.6.2016 on siis ensin vuorossa matkailuryhmä, joka saa varmasti tuutin täydeltä kun Ilkka lataa Internet-markkinoinnin sanomaa. 3.6.2016 vuorossa sitten valmistavateollisuus ja vetovuorossa Kirsi.

 

Sharing is caring!

Posted in Uncategorised and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .