Starttipäivän tunnelmia

Digikunto-valmennusohjelman starttipäivä kokosi yhteen innostuneen ryhmän, joilla kaikilla oli yhteinen selkeä tavoite: oppia  hyödyntämään ja kehittämään paremmin digitaalisia menetelmiä. Valittujen joukko koostuu matkailun sekä valmistavan teollisuuden alojen yrityksistä.

Aamupäivän aikana käytiin läpi niin valmennusohjelman rakennetta kuin osallistujien odotuksiakin. Apuja kaivattiin niin automatisointiin, näkyvyyteen ja erottumiseen kuin digitaalisuuden parempaan ymmärrykseen. Ja siitähän nimenomaan Digikunnossa on kyse!

Lounaan jälkeen päästiin vieläkin syvemmälle tulevaisuuden saloihin. Intensiivisen tietopaketin jälkeen kartoitettiin vielä osallistujien tunnelmia ensimmäisen päivän osalta. Innostuneisuus osallistujien sekä valmentajienkin kesken tulee viemään tämän porukan vielä pitkälle. Erittäin mielenkiintoinen matka edessä.

Päivän ehdoton rikkaus oli erilaisten taustojen omaavien yrityksien yhteen saattaminen. Verkostostoitumisen tärkeyttä ei tule unohtaa eikä sitä voi koskaan korostaa tarpeeksi. Hyvin nopeasti olikin havaittaivissa, kuinka yritykset hitsautuivat hienosti yhteen. Onnistuneen starttipäivän  avulla jatketaan kohti ensimmäisiä valmennuspäiviä, jotka järjestetään 2.-3.6.2016. Internetmarkkinoinnin teemassa mietitään, miten uusista asiakkaista saataisiin kanta-asiakkaita.

Aurinkoista viikkoa!

kuva-7

 

 

 

 

Sharing is caring!

Posted in Uncategorised and tagged .